GornjiVakuf-x.com-Samo iz ljubavi prema Gornjem Vakufu GornjiVakuf-x.com-Samo iz ljubavi prema Gornjem Vakufu

I NAREDNE GODINE SMO SA VAMA

By / Ostale Vijesti / nedjelja, 28 Oktobar 2012 10:37

Dragi posjetioci web portala GornjiVakuf-x.com evo već je postala tradicija da svake godine uradimo redizajn stranice kako bi samo za Vas učinili osvježenje na stranici.

Obavještavamo Vas da smo uspjeli uplatiti hosting i domenu za narednu godinu te stoga možete očekivati da će ovaj portal raditi još jednu godinu samo za Vas. Volonteri koji rade na ovom portalu žele da daju doprinos ovom gradu i njegovim građanima tako što će još najmanje jednu godinu izvještavati iz našeg grada onoliko koliko im vrijeme bude dozvolilo. Portal je napravljen tako da fokus izvještavanje bude područje općine Gornji Vakuf-Uskoplje i tako ćemo i u narednoj godini raditi.

Također, obavještavamo Vas dragi posjetioci da smo u protekloj godini uspjeli kupiti i drugi fotoaparat kako bismo u slučaju da se dvije aktivnosti događaju u isto vrijeme uspjeli iste pokriti sa fotografijama.

Ovo je prilika poštovani posjetioci da vas obavijestimo da ovaj portal nije niti jedne političke stranke, niti je na budžetu općine, niti je neke druge organizacije ili institucije, ovo je portal Vas dragi posjetioci, dragi Gornjovakufljani i tako će ostati i u narednoj godini i finansirat ćemo ga iz vlastitih izvora.

Autor

Uredništvo

Uredništvo

gornjivakuf-x.com

Please publish modules in offcanvas position.