Članice Odbora OB Gornji Vakuf-Uskoplje predstavile odnos unutar tima (Foto: Aid Gafić) Članice Odbora OB Gornji Vakuf-Uskoplje predstavile odnos unutar tima (Foto: Aid Gafić)

FOTO: Trening za članove odbora OB 'Izgradnja tima i umrežavanje'

By / Srednjobosanski kanton / utorak, 09 April 2013 19:12

Danas je u Etno selu Babići na Rastovu održan trening za članove odbora Omladinskih banaka Gornji Vakuf-Uskoplje, Bugojno i Novi Travnik na temu „Izgradnja tima i umrežavanje“. Predavač je bio Dženan Šarić, projekt menadžer Fondacije Mozaik.

Tokom današnjeg treninga članovi su učili o odnosima u timu, podjeli obaveza i odgovornosti, što je naročito značajno za uključivanje novih članova odbora.

Pored jačanja tima, članovi odbora su prošli kroz osnove nove elektronske aplikacije putem koje se podnose ovogodišnje aplikacije za projekte Omladinskih banaka. Sistem je u potpunosti elektrificiran, tako da će ove godine predselekcija, selekcija, te na kraju izvještaji o realizovanim projektima biti realizovani online. Ovaj novi sistem je jedinstven u Bosni i Hercegovini, osigurava veću transparentnost prilikom selekcije, lakši monitoring i realizaciju projekata, kao i pisanje završnih izvještaja.

Poziv za dostavljanje projekata Omladinskih banaka ostaje otvoren do 15.04.2013.godine.

Autor

Uredništvo

Uredništvo

gornjivakuf-x.com

Please publish modules in offcanvas position.