GornjiVakuf-x.com danas obilježava četiri godine rada

GornjiVakuf-x.com danas obilježava četiri godine rada

By / Ostale Vijesti / subota, 13 Septembar 2014 17:15

Danas se navršavaju četiri godine od kako je počeo sa radom web portal GornjiVakuf-x.com. Počeli smo, radimo trenutno, a tako će biti i u budućnosti, samo iz ljubavi prema Gornjem Vakufu, našem osjećaju obaveze da iz ovog malog grada pošaljemo pozitivne vijesti, a crne hronike ćemo prepustiti onima koji ne vjeruju u bolje sutra u Gornjem Vakufu.

U protekle četiri godine smo objavili oko 1750 vijesti, dodali na hiljade fotografija, desetine video zapisa. Naše stranice je posjetilo više stotina hiljada posjetilaca iz cijelog svijeta, naš Youtube kanal je pregledan preko 115.000 puta, našu Facebook stranicu prati preko 12.650 fanova, a naš Facebook profil je davno dosegao limit od 5.000 prijatelja.

Bili smo i ostali u službi građana Gornjeg Vakufa, uključili se u pomoć pri organizaciji različitih sportskih, humanitarnih i drugih društveno korisnih događaja.

Godina 2013. je bila prijelomna u radu web portala Gornjivakuf-x.com, jer je portal postao dio Udruženja za informisanje X MEDIA. Rad na ovom projektu je bio i ostao na volonterskoj osnovi.

Hvala svima koji nam šalju poruke podrške, koji i sami učestvuju i kreiranju sadržaja na portalu Gornjivakuf-x.com. Hvala i onima koji nas kritiziraju, a neka je sram onih kojih nas vrijeđaju bez ikakvog osnova, na jedan krajnje degutantan način.

Projekt GornjiVakuf-x.com uz Božju pomoć i požrtvovanost njegovih autora ide dalje i u narednoj godini. Ne odustajemo od misije, od želje, od potrebe da kažemo da postoji jedan grad koji se zove Gornji Vakuf, da u njemu postoje dobri ljudi i dobre priče, da to nije crna rupa Bosne i Hercegovine.

Autor

Uredništvo

Uredništvo

gornjivakuf-x.com

Please publish modules in offcanvas position.