Bugojno: Dvije osobe poginule u saobraćajnoj nesreći

Bugojno: Dvije osobe poginule u saobraćajnoj nesreći

By / Crna hronika / nedjelja, 14 Avgust 2016 10:20
U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Čurčića Lug na magistralnom putu M-16 Donji Vakuf - Bugojno poginule su dvije osobe, potvrđeno je za Klix.ba iz MUP-a SBK. 

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Čurčića Lug na magistralnom putu M-16 Donji Vakuf - Bugojno poginule su dvije osobe, potvrđeno je za Klix.ba iz MUP-a SBK. "Saobraćajna nesreća je prijavljena u 1 sati i 15 minuta, a u njoj su učestvovala tri vozila - Škoda, Passat i autobus marke Setra", potvrđeno je za Klix.ba iz MUP-a SBK.

U nesreći su izgubljena dva mlada života, a prema informacijama iz MUP-a SBK smrtno su stradali S. D. rođen 1999. i A. A. rođen 1997. Obje osobe koje su smrtno stradale nastanjene su u Donjem Vakufu. U istoj saobraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede opasne po život zadobila je još jedna osoba koja je prevezena u Kantonalnu bolnicu u Travniku.

Zbog obavljanja uviđaja jutros je bio obustavljen saobraćaj na dijelu magistralnog puta M-16 a vozila su preusmjeravana preko Prusca.

Klix.ba

Autor

Drugi pišu

Drugi pišu

Please publish modules in offcanvas position.