Prenesi broj i godinu dana internet je tvoj!

Prenesi broj i godinu dana internet je tvoj!

By / Bosna i Hercegovina / nedjelja, 09 Oktobar 2016 19:36

Pridružite se najboljoj od svih mobilnih mreža u BiH, bilo da si postpaid ili prepaid korisnik! Iskoristite superbrzi besplatni internet da godinu dana uvijek budete online.

Ukoliko do 14. oktobra iz druge mreže prenesete broj u mobilnu mrežu BH Telecoma na poklon dobivate 1GB mobilnog interneta mjesečno po maksimalnoj brzini u toku 12 mjeseci.

 Da bi ostvarili pravo na 12 GB mobilnog interneta postpaid korisnici potpisuju ugovor sa obaveznim trajanjem od 12 mjeseci, a mogu izabrati bilo koji od tarifnih paketa MojM i No Limit. Nakon isteka 12 mjeseci dodatna usluga Moj mSurf ostaje aktivna, uz naplatu u zavisnosti od korištenog tarifnog modela.

 Prepaid korisnicima se prvi mjesec automatski dodjeljuje 1 GB. Za dodjelu narednih bonusa potrebno je izvršiti nadopunu od minimalno 10 KM u periodu od 30 dana. 1 GB mobilnog interneta možete iskoristiti u roku od 30 dana. 

 Provjera stanja računa dodijeljenog bonusa mobilnog interneta i potrošnje možete izvršiti pozivanjem kodova:

stanje bonus računa mobilnog interneta  *105*7*1#
provjeru stanja akumulirane potrošnje *105*7*2#

Prijenos mobilnog broja u mrežu BH Telecoma možete izvršiti na svim prodajnim mjestima BH Telecoma.

 Napomena:

Ova akcijska ponuda vrijedi za fizička i pravna lica. Korisnik koji aktivira prepaid/postpaid BH Mobile paket u toku trajanja akcije ima pravo na uključenje mobilnog priključka/broja u paket usluga moja TV moj Izbor, pri čemu nastavlja koristiti pogodnosti ove akcije i pogodnosti usluge moja TV moj Izbor.

Autor

Uredništvo

Uredništvo

gornjivakuf-x.com

Please publish modules in offcanvas position.