Slike, iako su uznemirujućeg sadržaja, porodica je dozvolila da se objave jer stanje Elmedine se ne može riječima opisati. Slike, iako su uznemirujućeg sadržaja, porodica je dozvolila da se objave jer stanje Elmedine se ne može riječima opisati.

Životno ugrožena Elmedina Čauš iz Travnika treba pomoć svih nas

By / Srednjobosanski kanton / utorak, 07 Novembar 2017 07:43

17002 - pozivom na ovaj broj donirarte 2 KM za liječenje ove majke oboljele od karcinoma dojke. Broj je jedinstven za sve operatere.

Elmedina Čauš iz Travnika ima 29 godina i majka je dječaka od 5 godina i djevojčice od 2 godine. Nakon što je primijetila problem za koje se smatralo da se radi o začepljenju mliječnih sudova, ispostavilo se da se radi o karcinomu dojke. Zadnjih godinu dana Elmedina je u nesnosnim bolovima. Već mjesecima od bolova ne može da jede, spava niti da se posveti svojoj djeci onako kako bi to željela. Do sada je primila 18 kemoterapija, a stanje se pogoršava iz dana u dan.

Slike, iako su uznemirujućeg sadržaja, porodica je dozvolila da se objave jer stanje Elmedine se ne može riječima opisati.

Predviđeno je se prebaci za Tursku u srijedu 8.11. gdje je planirano da se urade sve pretrage nakon čega će se znati dalji tok liječenja.

Porodica se više od godine dana bori sa ovom opakom bolešću i nikome se nisu obraćali za pomoć, ali više nemaju izbora. Prvobitni troškovi su do 4 hiljade eura, a pored broja 17002 pomoći možete i na naredne načine:

Za uplate iz BiH:
Intesa Sanpaolo Banka BIH
154-180-20085330-48

Za uplate iz inostranstva:
Banks name: Intesa Sanpaolo Banka BIH
SWIFT CODE:UPBKBA22
IBAN: BA39 1541802008533048
Primalac: Udruženje “Pomozi.ba”, dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, 71000 Sarajevo
Svrha: Pomoć za Elmedinu

Paypal: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
(Direktni linke https://www.paypal.me/Pomozi)

Elmedina je iz Travnika, te je možete kontaktirati i putem vibera na broj ‎0644126380.

elmedina

Autor

Uredništvo

Uredništvo

gornjivakuf-x.com

Please publish modules in offcanvas position.