Petnaest dana portala gornjivakuf-x.com

By / Ostale Vijesti / ponedjeljak, 27 Septembar 2010 20:30

gv-xCOMPoštovani posjetioci našeg i vašeg portala gornjivakuf-x.com,


Kao što znate, portal je počeo sa radom 13.09.2010. godine, dakle, prije 15 dana. Za tih petnaest dana smo zabilježili prilično zanimljive podatke glede posjeta i aktivnosti.

Naime, za veoma kratak vremenski period zabilježili smo preko 10 000 posjeta. Na globalnoj društvenoj mreži facebook smo vam također ponudili grupu "gornjivakuf-x.com" gdje se mogu vidjeti svi tekstovi i fotografije kao na istoimenom portalu. Facebook grupa broji preko 600 članova.

 

Portal www.gornjivakuf-x.com za 15 dana je ponudio 40 članaka i oko 400 fotografija koje ste pregledali više od 8200 puta. Zaista interesantan podatak je da se portal gornjivakuf-x.com čita diljem svijeta. Zabilježene su posjete iz 24 zemlje - BiH, USA, Njemačka, Austrija, Švedska, Kuvajt, i td...

Mi ćemo i dalje nuditi brzu i vjerodostojnu informaciju iz Gornjeg Vakufa i regije, te biti otvoreni za sve prijedloge, primjedbe, sugestije, kritike, sve u cilju poboljšanja našeg i vašeg portala.


Ovom prilikom ekipa gornjivakuf-x.com se zahvaljuje svim čitaocima portala, svim dobronamjernim sugestijama, prijedlozima i kritikama jer smo mi tu zbog vas.

Autor

Uredništvo

Uredništvo

gornjivakuf-x.com

Please publish modules in offcanvas position.