FOTO: U Gornjem Vakufu-Uskoplju otvoren moderan i atraktivan lounge bar 'Kutak'

FOTO: U Gornjem Vakufu-Uskoplju otvoren moderan i atraktivan lounge bar 'Kutak'

By / Gornji Vakuf-Uskoplje / ponedjeljak, 11 Novembar 2019 20:20

Od nedjelje, 09.11.2019.godine Gornji Vakuf-Uskoplje, Središnja Bosna ali i bliža regija bogatija je za mjesto koje se razlikuje od ostalih ugostiteljskih objekata na ovim prostorima. Na lokaciji Gradska bb mladi pjevač u usponu Jakov Juričević je presijecanjem vrpce svečano otvorio vrata KUTKA svim gostima koji su dugo u noć uživali. Idealan spoj ugodnog ambijenta i vrhunskih delicija za kratko vrijeme KUTAK lounge bar  prometnuo  je u nezaobilazno odredište zabave, ugodne atmosfere i slasnih zalogaja. Zaigranost između modernog i „retro“ stila unutrašnjost KUTKA pretvorila je u oazu opuštanja gdje istinski uživate u svakom gutljaju Julius Meinl kave  ili  u širokoj lepezi stranih i domaćih pića, ukusnih jela i zavodljivih slatkih delicija.

KUTAK lounge bar za vas je pripremio velik izbor atraktivnih domaćih i stranih pića te zanimljivih koktela koji će vas oduševiti.

Kako biste još bezbrižnije uživali u bogatoj ponudi pića Kutak lounge bar je za vas pripremio široku ponudu toplih i hladnih zalogaja koje možete naručiti u svakom trenutku.Iz bogate ponude jela izdvajamo ukusne burgere,meksičke tortilje,pizze i još mnogo toga.

Svoj boravak u KUTKU zasladite vrhunskom ponudom dnevno svježih kolača,torti i još puno slatkih iznenađenja.

Dođite i sami se uvjerite da je lounge bar KUTAK vaš idealan trenutak!!!!

Autor

Uredništvo

Uredništvo

gornjivakuf-x.com

Please publish modules in offcanvas position.