U TC Bingo Gornji Vakuf-Uskoplje otvorena moderna apoteka PZU BPharm

U TC Bingo Gornji Vakuf-Uskoplje otvorena moderna apoteka PZU BPharm

By / Gornji Vakuf-Uskoplje / petak, 17 Juli 2020 19:49

Početkom ovog mjeseca otvorena je nova, moderna apoteka PZU BPharm, ogranak broj 13 u Gornjem Vakufu-Uskoplju, TC Bingo. Lanac apoteka BPharm koji broji blizu dvadeset apoteka širom BiH ima sjedište u Bihaću.

BPharm apoteke su uređene i opremljene po EU standardima kvalitete i sigurnosti apotekarske djelatnosti. Kod nas možete prići i pregledati detaljno svaki proizvod koji su izloženi na policama i koje možete kupiti bez recepta dok lijekove i medicinska sredstva izdaje farmaceut. Posjedujemo dozvolu za izdavanje lijekova na tzv.široki recept, te galenski labaratorij za izradu galenskih i magistralnih preparata.

Za vas smo pripremili puno korisnih aktivnosti kako bismo unaprijedili brigu o Vašem zdravlju te velike popuste na kupovinu proizvoda vodećih framceutskih kompanija na našem tržištu.

Ponedjeljkom, srijedom i petkom ovaj popust je 20 % a vikendom organizujemo posebne akcije na proizvode koji su u tom periodu Vama od velikog interesa. Dobro nam došli. Čeka Vas sa osmjehom naš četveročlani apotekarski tim svakim radnim danom i subotom od 8 do 20, nedjeljom od 9 do 17h. Za sva pitanja, nedoumice ili savjet možete nas nazvati na broj 030/276-366.

Vaš BPharm tim.

Autor

Uredništvo

Uredništvo

gornjivakuf-x.com

Please publish modules in offcanvas position.