FOTO: U Gornjem Vakufu-Uskoplju održano predtakmičenje za Izbor za fotomodel BiH

FOTO: U Gornjem Vakufu-Uskoplju održano predtakmičenje za Izbor za fotomodel BiH

By / Gornji Vakuf-Uskoplje / subota, 19 Septembar 2020 21:55

U organizaciji Fashion M-a i direkcije Fotomodela BiH održano je 2. predtakmičenje za Izbor Fotomodela FBIH. Ovo je druga sezona ovog zanimljivog show programa koji ima za cilj pronalazak komercijalnih lica za poslove modelinga, reklama, muzičkih spotova itd.

Direkcija kroz pripreme radila je na obuci mladih djevojaka kroz radionice javnog nastupa, pravilnog držanja, rada pred kamerama i ostalih segmenata potrebnih za scenu. Slogan projekta je „BRENDIRAJ SE I PLASIRAJ“ te u skladu s tim organizator daje šansu mladim damama iz malih sredina da postanu dijelom javne scene BiH i regiona.

Na drugom predtakmičenju predstavilo se 10 djevojaka iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja te se borilo za plasman i titulu koja im je obezbjedila učešće na federalnom nivou takmičenja. Šest prvoplasiranih steklo je pravo učešća na federalnom takmičenju a tome će prethoditi izrada book-a, pripreme i učešće na modnim revijama. Na dalje takmičenje se plasirala Amra Jašarević titula FOTOMODEL FACEBOOKA, Aida Trapo titula FOTOMODEL FASHION M, Džejla Garača titula FOTOMODEL MEDIJA, Indira Filipović titula II PRATILJE FOTOMODELA, Alma Dadić titula I PRATILJE FOTOMODELA i pobjednica večeri prelijepa Alila Trapo TOP FOTOMODEL GORNJEG VAKUFA-USKOPOLJA.

Generalni pokrovitelj je Motel Saraj, oficijalno piće izbora je Eisberg energy drink, za frizure učesnica pobrinut će se Frizerski salon „Janja“. U posljednjem izlasku djevojke će se pojaviti u prelijepim vjenčanicama salona „Azaleja“. Predivne bukete koje ćemo dodjeliti djevojkama koje prođu priredit će cvječarna „Estetic“.

Organizator poziva sve privrednike te Općinu Gornji Vakuf-Uskoplje da podrže sve predstavnice u pripremama za daljnji nivo takmičenja.

Oznake

Autor

Uredništvo

Uredništvo

gornjivakuf-x.com

Please publish modules in offcanvas position.