LEX CONSILIUM: Pravna podrška, konsalting i eksterna pravna kancelarija

LEX CONSILIUM: Pravna podrška, konsalting i eksterna pravna kancelarija

By / Gornji Vakuf-Uskoplje / nedjelja, 29 Novembar 2020 15:36

LEX CONSILIUM d.o.o.  GORNJI VAKUF – USKOPLJE  u okviru registrovane djelatnosti, pruža adekvatnu pravnu podršku, konsalting/savjetovanje, odnosno usluge externe pravne kancelarije privrednim društvima, udruženjima i obrtničkim radnjama koje u okviru vlastitog poslovanja nemaju angažovanog pravnika. Društvu LEX CONSILIUM d.o.o. GORNJI VAKUF – USKOPLJE kroz ostvarenje ugovornog odnosa možete povjeriti  pravne poslove koje imate,  a sve po principu komunikacije sa pravnom službom koja radi za vas.

Našim klijentima dajemo savjete koji će im pomoći da svoje poslovanje usklade sa aktuelnim zakonskim propisima. Pružamo pomoć pri učešću u postupcima javnih nabavki, od samog pregleda tenderske dokumentacije, popunjavanja iste, pripreme prateće dokumentacije do potpune kontrole iste.

Uz sve to, ukoliko planirate pokrenuti vaš biznis pomoći ćemo Vam da se registrujete i počnete svoje poslovanje. Izradit ćemo vam sve potrebne pravilnike u skladu sa zakonodavstvom i vašim zahtjevima, popuniti sve potrebne obrazce i naravno izvršiti registraciju traženog u skladu za zakonskim propisima.

Pored navedenog, obavještavamo vas da je na našoj adresi počela sa radom advokatska kancelarija - advokat Melhisa Sabic. Pozivamo vas da na istoj adresi posjetite i našu kafeteriju Delicia, gdje u ugodnom ambijentu možete konzumirati različita topla pića, bezalkoholna pića, a tu su i svježi kolači i druge poslastice.

LEX CONSILIUM
Vrbaska bb, 70240 Gornji Vakuf-Uskoplje
tel: 062/116-361
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Pogledajte par detalja iz naše kafeterije:

Autor

Uredništvo

Uredništvo

gornjivakuf-x.com

Please publish modules in offcanvas position.