×

Greška

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but edukacija1921 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

FOTO: Nastavljena implementacija aktivnosti u sklopu projekta 'Život iz perspektive mladih'

FOTO: Nastavljena implementacija aktivnosti u sklopu projekta 'Život iz perspektive mladih'

By / Srednjobosanski kanton / srijeda, 01 Septembar 2021 13:01

U sklopu projekta „Život iz perspektive mladih“ je realizovana edukacija za mlade pod nazivom „Kako smo naučili da smo različiti“ šro podrazumijeva radionice na temu: kvalitet obrazovanja i uticaj obrazovanja na mlade, uticaj medija na mlade i provjera vjerodostojnosti medijski plasiranih informacija, samopouzdanje kod mladih, nenasilna komunikacija i nenasilno rješenje konflikata, dijalog sa neistomišljenicima, identiteti, rušenje predrasuda i stereotipa. U konačnici, kao produkt ovih radionica i edukacija su volonterske akcije u našem gradu koje su mladi koji su prošli kroz radionice sami osmislili te će ih uskoro realizovati uz pomoć volontera Omladinskog centra.

Edukacija je održana na Rostovu 27. 08.2021. godine i 28.08. 2021. godine, a edukaciju je prošlo 30 mladih osoba iz Bugojna, Gornjeg Vakufa-Uskoplja i Donjeg Vakufa.

Projekat „Život iz perspektive mladih“ realizuje se uz podršku USAID-ovog mirovnog projekta PRO – BUDUĆNOST kojeg provodi CRS u više od 70 lokalnih zajednica. Projekat realizira projekni tim: Ilhana Čusto (koordinatorica projekta), Emina Emma Tasliđan, Eldar Alibegović i Zorana Kunovac.

{s}edukacija1921{/s}

Oznake

Autor

Uredništvo

Uredništvo

gornjivakuf-x.com

Please publish modules in offcanvas position.