Vijest sa GornjiVakuf-x.com preuzeli Index.hr, b92.net, Depo.ba… Screenshot sa Index.hr

Vijest sa GornjiVakuf-x.com preuzeli Index.hr, b92.net, Depo.ba…

By / Ostale Vijesti / ponedjeljak, 31 Oktobar 2011 19:25

GornjiVakuf-x.com je jučer objavio ekskluzivni video snimak napada na Ambasadu SAD-a u Sarajevu na kojem se vidi junački poduhvat građana Sarajeva u spašavanju povrijeđenog policajca.

Ovaj snimak je postao top tema na svim vodećim web portalima u bivšoj Jugoslaviji. Tako je najčitaniji i najutjecajniji hrvatski web porta Index.hr zatražio dozvolu od uredništva GornjiVakuf-x.com da preuzme dotični video, na što smo u cilju širenja istine, odgovorili pozitivno.

Lavina preuzimanja materijala sa GornjiVakuf-x.com je u toku dana nastavljena. Tako su vijest preuzeli najčitaniji srbijanski web portali B92.net i kurir-info.rs. Od bosanskohercegovačkih web portala izdvajamo Depo.ba, Radiosarajevo.ba, kip.ba, visegrad24.info i mnogi drugi.

Naši video zapisi su pregledani preko 15 000 puta na našem službenom kanalu na Youtube-u.

Ovom prilikom se iskreno zahvaljujemo i našem Gornjovakufljanu koji je napravio ovaj snimak i odlučio da ga preda isključivo našem portalu.

Moramo istači i dobru organizaciju u vlastitim redovima, jer smo uspjeli materijal od 2.5 GB transportovati do administratora web portala, a to ne bi moglo bez odlične saradnje naših kolega u Sarajevu i ovdje u Gornjem Vakufu.

GornjiVakuf-x.com – Ne želim informaciju, želim x informaciju!

Screenshoti sa nekih od web portala koji su preuzeli vijest sa GornjiVakuf-x.com

Autor

Uredništvo

Uredništvo

gornjivakuf-x.com

Please publish modules in offcanvas position.