Počele pripreme za manifestaciju 'Izbor najboljih sportista SBK za 2011.godinu' Detalj sa potpisivanja ugovora o sponzorstvu

Počele pripreme za manifestaciju 'Izbor najboljih sportista SBK za 2011.godinu'

By / Sport / četvrtak, 29 Decembar 2011 21:58

Predsjednik Sportskog saveza Srednjobosanskog kantona/Kantona Središnja Bosna, Drago Suban potpisao je sponzorsku ugovor sa Nikolinom Jovanović, direktoricom hotela „Blanca Spa & Resort“ Vlašić. Ovim ugovorom hotel „Blanca Spa & Resort“ postao je generalni sponzor manifestacije Izbora najboljih sportista SBK/KSB za 2011.godinu koji će se održati 3. februara/veljače 2012. godine U Franšiznom centru BiH (FC BIH) u Vitezu u organizaciji Sportskog saveza SBK/KSB, a pod pokroviteljstvom Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta SBK/KSB. Manifestaciju Izbor najboljih sportista kantona Sportski savez SBK/KSBK organizuje devetu godinu zaredom.

„Pripreme za izbor najboljiih sportista privodimo kraju, a potpisivanje sponzorskog ugovora sa hotelom „Blanca“ je od velikog značaja i za nas i za naše partnere jer otvora mogućnosti za proširenje saradnje. – rekao je prilikom potpisivanja ugovora Drago Suban, predsjednik SS SBK/KSB.

Hotel „Blanca Resort & Spa“ već dvije godine zaredom dobitnik je prestižne nagrade Wellness Award-a 2011, a od početka rada pomaže sport i sportske kolektive.

„Ovo je nastavak saradnje između našeg hotela i Sportskog saveza i mi nastavljamo ulagati u sport i mlade sportaše, te u razvoj sporta i sportskih aktivnosti na Vlašiću. – istaknula je direktorica hotela „Blanca Spa & Resport, Nikolina Jovanović.

Autor

Uredništvo

Uredništvo

gornjivakuf-x.com

Please publish modules in offcanvas position.