VIDEO: Miralem Pjanić poslao videoporuku dječaku Ismetu Hodžiću

VIDEO: Miralem Pjanić poslao videoporuku dječaku Ismetu Hodžiću

By / Gornji Vakuf-Uskoplje / utorak, 26 Decembar 2017 11:36

Naš nogometni reprezentativac i as slavnog Juventusa Miralem Pjanić, mnogo puta do sada je pokazao svoju ljubav prema domovini i beskrajnu humanost.

Potvrdio je to i ovih dana kada je poslao videoporuku  desetogodišnjem dječaku Ismetu Hodžić iz Gornjeg Vakufa, koji se trenutno nalazi na liječenju na Pedijatrijskoj klinici Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, a smješten je u Roditeljskoj kući na Jezeru, gdje on i njegovi najbliži imaju sve potrebne uvjete.

"Ismete, budi mi jak, druže moj. Vidimo se  uskoro, nadam se, donijet ću ti neki poklon", kazao je popularni Mire u videoporuci.

Mali Ismet je imao priliku da, također, razgovara sa svojim idolom, koji mu je i direktno uputio riječi podrške.

Ismet Hodžić je veoma talentirani mladi nogometaš, član Akademije nogometa Vrbas iz Gornjeg Vakufa, gdje je već postigao zapažene rezultate.

To su razlozi zbog kojeg su ovog budućeg asa posjetili i predstavnici Nogometnog saveza BiH, koji su, također, iskazali podršku porodici Hodžić i želju za brz oporavak malog heroja.

Radiosarajevo.ba

Podršku za Ismeta spremaju i njegovi sugrađani. Naime njegov matični klub, ali i ostali sportski kolektivi za 29.12. spremaju događaj u sportskoj dvorani u Gornjem Vakufu-Uskoplju, o čemu ćemo vas naknadno izvijestiti.

Autor

Drugi pišu

Drugi pišu

Please publish modules in offcanvas position.