SBB – Fahrudin Radončić: Izađite na izbore i birajte promjene, birajte kandidate SBB-a

SBB – Fahrudin Radončić: Izađite na izbore i birajte promjene, birajte kandidate SBB-a

Poštovane građanke i građani Gornjeg Vakufa-Uskoplja 7. oktobar je važan dan za BiH.

Taj dan na biralištima se određuje u kojem pravcu će se kretati BiH u naredne 4 godine. Ne dozvolite da Bošnjaci budu u podređenom položaju i političkoj izolaciji kakvu sada imamo. Ne dozvolite da nam država bude šuplja ko đevđir. Ne dozvolite da i u naredne 4 godine imamo samo otvaranje trotoara, pješačkih prelaza, kružnih tokova, montažnih kuća, česmi, krpljenje rupa itd. ovakvo stanje se može i mora promijeniti.

SBB nudi promjene u politici, ekonomiji, obrazovanju, zdravstvu, poljoprivredi i javnoj upravi.

U naredne 4 godine garantujemo nove investicije, otvaranje proizvodnih pogona, opremanje škola, ljekarske pretrage bez listi čekanja, veće i pravednije poljoprivredne poticaje, efikasniju javnu upravu i rješavanje boračkih zahtjeva. SBB nudi pravednije društvo.

Zato u ime vlastite budućnosti, budućnosti svoje djece, svojih roditelja izađite na birališta i birajte promjene, birajte kandidate SBB-a.

thumbnail Hadzijusufovic

thumbnail Abazovic

thumbnail Puljarga

thumbnail Garaca


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh