FOTO: Crveni križ Gornji Vakuf-Uskoplje organizovao takmičenje „Misli mine“

FOTO: Crveni križ Gornji Vakuf-Uskoplje organizovao takmičenje „Misli mine“

Kao i svake godine Crveni križ je organizovao takmičenje osnovnih škola sa područja naše općine. Na ovo takmičenje su se prijavile dvije škole, Osnovna škola Voljevac i Osnovna škola “Pajić Polje”. Za Osnovnu školu Voljevac su nastupile Ajna Smajić, Ilhana Čosić i Amra Jašaraević, a za Osnovnu školu Pajić Polje su nastupile: Emina Bektić, Lejla Mušić i Lejla Herić.

Sudije ovog takmičenja su bili: glavni sudija Reuf Begović te nastavnici Ismet Osmić i Asim Mehić.

Obje ekipe  su pokazale zavidno znanje iz oblasti “MISLI MINE” te su skoro izjednačeni rezultati. Pobjedu je odnjela ekipa Osnovne škole “Pajić Polje” sa osvojenih 10 bodova, a ekipa Osnovne škole “Voljevac” je osvojila 9 bodova. Osnovna škola “Pajić Polje” nastupit će na kantonalnom takmičenju koje će se održati u 11 mjesecu.

Domaćin ovog takmičenja bila je osnovna škola “Voljevac”.

Crveni križ se zahvaljuje svim učesnicima ovog takmičenja, a posebno domaćinu Osnovnoj školi “Voljevac” na gostoprimstvu kao i direktorici Fikreti Sušić.


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh