FOTO: Crveni križ Gornji Vakuf-Uskoplje učestvovao na Kantonalnom takmičenju “Misli mine”

Foto: Crveni križ Foto: Crveni križ

Svake godine Crveni križ Srednjobosanskog kantona organizuje takmičenje “MISLI MINE”. Ove godine je 20. Kantonalno takmičenje “MISLI MINE” održano 06.11.2018.godine u Novom Travniku. Crveni križ Gornji Vakuf-Uskoplje je prijavio pobjedničku ekipu općinskog takmičenja Osnovnu školu “Pajić Polje” na kantonalno takmičenje.

Na ovom takmičenju bilo je deset ekipa sa područja Srednjobosanskog kantona.

Sve ekipe su pokazale zavidno znanje iz ove oblasti tako da je između prvoplasiranih i ostalih ekipa bodovna razlika bila vrlo mala.

Prvo mjesto je osvojila Osnovna škola Gromljak iz Kiseljaka.

Osnovna škola koja je učestvovala sa područja Gornji Vakuf-Uskoplje osvojila je 6 mjesto.

Crveni križ Gornji Vakuf-Uskoplje se zahvaljuje Kantonalnom Crvenom križu na korektnom i poštenom takmičenju, a posebno kantonalnom sekretaru gos. Refiku Džaji kao i kordinatorici ovog takmičenja Zerini Smajlović iz Kiseljaka.

Posebnu zahvalnost Crveni križ upućuje Osnovnoj školi “Pajić Polje” na čelu sa direktorom Saudinom Čajdinom i nastavnikom Asimom Mujićem.


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh