VIDEO: Djevojčica baca kučiće u Vrbas

bacacicaŠokantan snimak se ovih dana pojavio na internetu. Naime, djevojčica od nekih dvanaest godina hladnokrvno baca male kučiće u rijeku. Predpostavlja se da je snimak nastao na području općine Bugojnu i da su kučići bačeni u rijeku Vrbas.


Snimak su emitirali svi vodeći svjetski mediji, uključujući cnn i cbs, a svjetska organizacija za zaštitu životinja „Peta“ je čak ponudila nagradu od 2000 $ onome ko da bilo kakve informacije o identitetu djevojčice.

 


U međuvremenu se na internetu pojavio novi snimak gdje se navodno djevojčica izvinjava za počinjeno nedjelo. Ona navodi da se zove Katja Puschnik i da su kučići pripadali njenoj baki i bili jako bolesni, pa ona nije znala šta da čini s njima i odlučila se da ih baci u rijeku. Vjerodostojnost videa u kojem se djevojčica izvinjava je vrlo upitna.


Komentari objavljeni na web stranici GornjiVakuf-x.com ne održavaju stajalište Uredništva web portala. Svaki uvredljivi komentar ce biti trajno izbrisan. Da bi ste mogli komentarisati morate biti prijavljeni sa facebook nalogom.
na vrh